Personlig træner

Natasja Skoglund

Ønsker du hjælp til din træning?

Hvad enten du ønsker at skabe en livsstilsforandring gennem træning eller bare sikre dig, at du har styr på dine træningsteknikker, så kan jeg hjælpe dig!

Jeg har mange års erfaring med træning og er godt klædt på til at hjælpe dig med netop din udfordring.

Bestil en tid her

Personlig træner

Natasja Skoglund

Ønsker du hjælp til din træning?

Hvad enten du ønsker at skabe en livsstilsforandring gennem træning eller bare sikre dig, at du har styr på dine træningsteknikker, så kan jeg hjælpe dig!

Jeg har mange års erfaring med træning og er godt klædt på til at hjælpe dig med netop din udfordring.

Kontakt mig her

Personlig træner på Østerbro - jeg udfører behandlinger hos Motus-Vita i Charlottehaven på Østerbro

Kort om mig

Personlig træner på Østerbro

Som personlig træner sætter jeg en ære i at hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale. Som din personlige træner vil jeg agere som meget mere end blot én, der tilpasser din træning. For at opnå et godt resultat kræver det et tillidsfuldt samarbejde, samt en god relation, og det er noget jeg lægger stor vægt på. Jeg gør meget ud af at skræddersy hver enkelt træning specifikt til dine behov og ønsker.

Jeg elsker at træne og bevæge mig og mærke alle de positive ting, som træning bidrager med - og den glæde vil jeg forsøge at give videre til dig. Jeg mener, at bevægelse og en sund livsstil er den bedste medicin og vejen til et liv uden for mange begrænsninger i hverdagen. Jeg vil hjælpe dig til at øge troen på dine egne evner og opleve belønningen ved at bruge din krop og bevæge dig.

Jeg tilbyder både personlig træning til mænd og kvinder. Det er også muligt for par eller venner at træne to sammen og få en fordelagtig pris. Jeg er uddannet statsautoriseret fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole og tilbyder herunder personlig træning i smukke omgivelser hos Charlottehaven på Østerbro.

Priser

Priser - Fysioterapi & Personlig træning

Fysioterapi

Pr. gang á 45 min.

699 kroner

Klippekort - 10 klip á 45 min.

5.999 kroner


Pr. gang á 25 min.

449 kroner

Klippekort - 10 klip á 25 min.

3.899 kroner

Personlig træning

Pr. gang á 45 min.

699 kroner

Klippekort - 10 klip á 45 min.

5.999 kroner


Pr. gang á 45 min. - 2 pers

1.049 kroner (524 kroner pr. pers)

Klippekort - 10 klip á 45 min. - 2 pers

8.999 kroner

Første konsultation er altid 45 min

Udtalelser

Det siger klienterne

21. oktober 2023

Jeg har trænet med Natasja de sidste 8 måneder. Jeg startede fordi jeg gerne ville tabe mig og komme i bedre form. Jeg havde besluttet at løbe med på Royal Run 10 km. På trods af en gammel skade lykkedes det, og jeg kan ikke forestille mig at kunne have gjort det uden Natasjas hjælp.
Jeg er så glad for de resultater jeg opnår med din træning. Min krop er kommet i topform, og jeg er blevet meget stærkere. Hun gav mig motivationen, selv på de dage, hvor jeg ikke havde lyst til det. Natasja har lært mig mange teknikker – og jeg har aldrig haft skader efter træning.
Jeg sætter stor pris på hendes støtte og selskab - vi har haft en fantastisk fitness-rejse. Mange tak Natasja.

18. oktober 2023

Jeg har været i træningsforløb hos Natasja i snart 10 uger. Jeg startede da jeg ikke kunne finde motivationen til træning og jeg efter et stort vægttab havde behov for at stramme op og opbygge muskelmasse. Natasja har været fuldstændig fantastisk i vores forløb og virkelig taget imod mig med åbne arme. Hun presser mig på måder jeg ikke selv ville have gjort, hvilket gør jeg rykker mig. Kan kun anbefale andre at få hjælp fra hende - det er jeg glad for jeg har gjort!

29. september 2023

Jeg har flere knæoperationer bag mig og diverse genoptræninger. Aldrig har jeg følt mig så professionelt og godt behandlet som hos Natasja. Natasja er ikke kun vanvittig dygtig og professionel, hun er godt selskab og meget empatisk - jeg er faktisk helt ærgerlig over mit forløb er slut.

Mød mig

Få gratis tips til din træning

Har du lyst til at vide mere om mig og følge med i min hverdag som fysioterapeut i Charlottehaven? Så skal du følge med på min nye Instagram profil @fys_natasja

Profilen er et sundhedsunivers som har til formål at motivere dig til en aktiv hverdag!

Her deler jeg en masse tips og tricks omkring træning, kost og fysioterapi. Der vil være daglige stories og 3 posts om ugen - og du er mere end velkommen til at stille mig spørgsmål indenfor emnet. Håber du har lyst til at følge med!

Følg mig på Instagram

Natasja Skoglund - Følg mig på Instagram og få tips og tricks til din kost og træning

Min filosofi

Personlig træner på Østerbro

Personlig træning handler om mere end bare at bevæge sig.

Hvis du leder efter en dedikeret partner til at hjælpe dig på din træningsrejse, er du kommet til det rette sted. Jeg arbejder som selvstændig fysioterapeut og personlig træner hos Motus Vita i Charlottehaven på Østerbro.

Er du nybegynder eller gået lidt i stå i din træning?

Så kan det give god mening at investere i en personlig træner. Som personlig træner er det min fornemmeste opgave at hjælpe dig med at opnå det, som du har svært ved selv at skabe i din træning.

For mig indebærer det at skabe en skræddersyet træningsoplevelse, der matcher dine individuelle mål og behov. Som din personlige træner er det min mission at hjælpe dig med at opnå resultater på en sikker, effektiv og motiverende måde.

Styrketræning

Ønsker du at opbygge muskelmasse, forbedre din styrke og øge din kropsfunktion? Muskelmassen har stor betydning for dit funktionsniveau uanset alder.

Med alderen svinder muskelmasse ind, og det er derfor aldrig for tidligt at starte med at forebygge. Det kan du gøre ved at styrketræne regelmæssigt. Forskning peger på, at du skal styrketræne mindst 2 gange om ugen - dette skal du derfor være klar over, når du starter i et forløb.

Du behøver ikke træne med mig 2 gange om ugen, men det vil kræve, at du selv-træner, hvis du blot vælger, at vi skal træne sammen én gang om ugen.

Ved vores første møde vil vi tage en grundig snak omkring mål og ønsker, samt lave starttest.

Der vil indgå en Inbody måling, som kigger på fordeling af blandt andet fedtprocent og muskelmasse.

Derudover vil jeg teste din generelle styrke for at finde dit niveau.

Alle kan starte forløb uanset træningserfaring eller problematikker. Jeg designer mine styrketræningsprogrammer specifikt til dig. Programmet vil være med til at udfordre og styrke din krop samtidig med, at vi skaber et solidt grundlag for din generelle sundhed.

Vægttab

Har du et ønske om et vægttab?

For mig er det vigtigt, at du er bevidst omkring at kosten spiller en væsentlig rolle i et vægttab. Træning er en essentiel medspiller, men det er vigtigt for mig, at træning ikke blot skal bruges som et middel til at reducere vægt, men snarere en hyldest til det som kroppen kan.

Ved at inkorporere træning og bevægelse på en vægttabsrejse er der større chance for succes på sigt. Gode, sunde vaner er vejen frem og de skal skabes både via kost og bevægelsesglæde.

Jeg vil tilbyde dig ernæringsvejledning, men jeg laver helt bevidst ikke kostplaner! Dette har jeg fravalgt, da jeg mener, at et sundt vægttab bygger på en nysgerrighed på fødevarer og kalorieindhold og ikke bare en plan der skal følges. Et varigt vægttab handler om en livsstilsforandring og ikke en diætplan.

Lad os sammen snakke om dine udfordringer ift et vægttab, og hvordan vi kan samarbejde om at skabe en livsstilsforandring, der kombinerer effektiv træning med ernæringsvejledning, så du kan nå dine mål og opnå varige resultater.

Konditionstræning

Ønsker du at forbedre din udholdenhed og kardiovaskulære kapacitet?

Sundhedsstyrelsen anbefaler mindst 30 minutters konditionstræning dagligt for at passe på vores hjerte og lunger. Konditionstræning har en positiv indvirkning ift. at forebygge hjerte / karsygdomme og diabetes.

Konditionstræning fungerer godt sammen med styrketræning for at opnå de gavnlige effekter, hver træningsform kan bidrage med.

Uanset om du er nybegynder eller avanceret, tilpasser jeg træningen til dit niveau for at sikre maksimal effekt.

Ønsker du at forbedre din kondition kan du starte med at få lavet en cooper-test (12 min løbetest) for at finde dit kondital. Kan du ikke løbes, kan testen gennemføres på anden vis.

Genoptræning

Er du på vej tilbage fra en skade eller operation?

Min baggrund som fysioterapeut gør mig i stand til at skabe et genoptræningsprogram, der tager højde for dine specifikke behov og accelererer din rehabiliteringsproces. Læs mere om mit arbejde som fysioterapeut her.

Min filosofi

Jeg tror på at sundhed handler om balance og trivsel i dit daglige liv. Et liv, hvor der er overskud og energi. Og det kan skabes gennem bevægelse. Kroppen er skabt til at bevæge sig, og træning bør være en hyldest til alt det, kroppen kan. Træning er for mig som en stor "voksenlegeplads". Det handler om at gøre det sjovt og finde ud af hvilke redskaber du godt kan lide at lege med.

Jeg vil hjælpe dig med at finde træningsglæde. Gennem individualiserede programmer fokuserer jeg ikke kun på fysisk styrke, men også på at skabe nogle gode sunde vaner, som er sjove at opretholde.

Kort om mig

Mit navn er Natasja Skoglund, og jeg har en passion for at hjælpe mennesker. Mit mål er at hjælpe mine klienter med at opnå deres fulde træningspotentiale. Min baggrund som fysioterapeut giver mig en unik forståelse for kroppens anatomi og fysiologi og min lange uddannelse, gør mig grundigt rustet til at varetage de problematikker, du måtte have. Som personlig træner er det mit mål at støtte, guide og motivere dig på din rejse mod sundhed og velvære.

Tag det første skridt mod en stærkere, sundere version af dig selv. Kontakt mig i dag for at planlægge din første session eller få mere information om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Jeg skræddersyer vores forløb præcis til dig. På vores første møde vil vi have en konsultation, hvor jeg bliver klogere på dig og dine udfordringer. Herefter vil der evt. være en undersøgelse i behandlerrum og afslutningsvis en samtale, hvor vi i samarbejde finder den bedste løsning til netop din problematik. Det er vigtigt for mig, at du kan gå ud af døren med en følelse af afklaring omkring, hvordan dit forløb kommer til at være - og hvad vi konkret arbejder hen imod.

Det er klart, at du ønsker mærkbare resultater hurtigst muligt. Alle problematikker er forskellige - og det er meget individuelt alt efter omfanget af problematikken, samt mål og ønsker for den enkelte. Efter vores første konsultation er det nemmere for mig at give et estimat på, hvor længe vores forløb vil strække sig over.

Jeg holder til i Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København.

Se mine priser her

Send en SMS
Så ringer jeg tilbage hurtigst muligt

(+45) 2924 5694

Send en e-mail
Så svarer jeg samme dag

fysioterapeut@natasjaskoglund.dk

Kommunikation
Vigtigste element i et samarbejde
Tillid
Essentielt for resulater på sigt
Tryghed
Hos dig er altid i fokus
Faglighed
Opdateret på nyeste viden