Om mig

Natasja Skoglund

Min filosofi

Jeg brænder for at hjælpe mennesker og lægger stor vægt på kommunikation, da trygge rammer og den gode relation er grundstenen for et godt samarbejde, hvor vi i fællesskab kan nå dit mål – hvad enten det måtte handle om en smerteproblematik, sportsskade, genoptræning, styrketræning eller vægttab.

Bestil tid hos mig

Om mig

Natasja Skoglund

Min filosofi

Jeg brænder for at hjælpe mennesker og lægger stor vægt på kommunikation, da trygge rammer og den gode relation er grundstenen for et godt samarbejde, hvor vi i fællesskab kan nå dit mål – hvad enten det måtte handle om en smerteproblematik, sportsskade, genoptræning, styrketræning eller vægttab.

Bestil tid hos mig

Om mig - Natasja Skoglund

Om mig

Min udannelse og kvalifikationer

Jeg er uddannet statsautoriseret fysioterapeut, herunder personlig træner.

Jeg har efterfølgende taget kursus i smertevidenskab i 2023 og er derfor helt opdateret på den nyeste forskning på emnet.

Jeg sørger for at holde mig opdateret på de nyeste retningslinjer og evidens indenfor fysioterapi og træning for at sikre dig at du modtager den optimale behandling.

Udtalelser

Det siger klienterne

21. oktober 2023

Jeg har trænet med Natasja de sidste 8 måneder. Jeg startede fordi jeg gerne ville tabe mig og komme i bedre form. Jeg havde besluttet at løbe med på Royal Run 10 km. På trods af en gammel skade lykkedes det, og jeg kan ikke forestille mig at kunne have gjort det uden Natasjas hjælp.
Jeg er så glad for de resultater jeg opnår med din træning. Min krop er kommet i topform, og jeg er blevet meget stærkere. Hun gav mig motivationen, selv på de dage, hvor jeg ikke havde lyst til det. Natasja har lært mig mange teknikker – og jeg har aldrig haft skader efter træning.
Jeg sætter stor pris på hendes støtte og selskab - vi har haft en fantastisk fitness-rejse. Mange tak Natasja.

18. oktober 2023

Jeg har været i træningsforløb hos Natasja i snart 10 uger. Jeg startede da jeg ikke kunne finde motivationen til træning og jeg efter et stort vægttab havde behov for at stramme op og opbygge muskelmasse. Natasja har været fuldstændig fantastisk i vores forløb og virkelig taget imod mig med åbne arme. Hun presser mig på måder jeg ikke selv ville have gjort, hvilket gør jeg rykker mig. Kan kun anbefale andre at få hjælp fra hende - det er jeg glad for jeg har gjort!

29. september 2023

Jeg har flere knæoperationer bag mig og diverse genoptræninger. Aldrig har jeg følt mig så professionelt og godt behandlet som hos Natasja. Natasja er ikke kun vanvittig dygtig og professionel, hun er godt selskab og meget empatisk - jeg er faktisk helt ærgerlig over mit forløb er slut.

Mød mig

Få gratis tips til din træning

Har du lyst til at vide mere om mig og følge med i min hverdag som fysioterapeut i Charlottehaven? Så skal du følge med på min nye Instagram profil @fys_natasja

Profilen er et sundhedsunivers som har til formål at motivere dig til en aktiv hverdag!

Her deler jeg en masse tips og tricks omkring træning, kost og fysioterapi. Der vil være daglige stories og 3 posts om ugen - og du er mere end velkommen til at stille mig spørgsmål indenfor emnet. Håber du har lyst til at følge med!

Følg mig på Instagram

Natasja Skoglund - Følg mig på Instagram og få tips og tricks til din kost og træning

Min historie

Her er min baggrund

Kort om mig - og min historie som fysioterapeut

Min interesse for kost, træning og kroppen har været der siden, jeg var helt ung. Jeg begyndte at dyrke fitness på hobbyplan og blev virkelig bidt af det. Jeg startede med boksning og simpel styrketræning. Jeg deltog i OCR løb, som er et løb på 10 km med 50 militærlignende forhindringer. Det gav mig blod på tanden for at se, hvad jeg kunne opnå indenfor træningsverdenen.

Jeg valgte at gå en mere ekstrem vej - nemlig bodybuilding i form af bikini fitness. Jeg har deltaget i to konkurrencer og fået to sølvmedaljer. Vejen dertil har virkelig kostet blod, sved og tårer, men har lært mig en hel masse om både kroppen og sindet. Jeg skulle igennem både 12 kg vægtøgning efterfulgt af 12 kg vægttab på kort tid og har derfor stor respekt og forståelse for de mange aspekter der følger med på en rejse om at ændre kroppen, hvad enten det handler om at bygge muskelmasse eller at tabe sig.

Min interesse for fysioterapien opstod da jeg en dag kom til skade til crossfit. Jeg faldt ned fra en 2 meter høj pullup-bar og fik blandt andet en diskusprolaps i lænden. Til at starte med kunne jeg ikke gå, så jeg måtte sidde i kørestol. Jeg skulle igennem et stort genoptræningsforløb med en fysioterapeut, hvor jeg skulle starte helt forfra. Her gik det op for mig hvor givende det er at kunne hjælpe mennesker og støtte og motivere dem på vejen til et bedre liv.

Ja, jeg tilbyder både fysioterapi og personlig træning. Ofte i en kombination, hvor formålet er at bruge træning som et redskab til at afhjælpe dine problematikker.

Jeg er selvstændig og udfører personlig træning med kunder i Charlotte-haven, hvor jeg har en samarbejdsaftale.

Nej, som udgangspunkt laver jeg kun træning i Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København.

Ja, jeg har flere kunder, der kommer som par - og det er du også meget velkommen til at gøre!

Send en SMS
Så ringer jeg tilbage hurtigst muligt

(+45) 2924 5694

Send en e-mail
Så svarer jeg samme dag

fysioterapeut@natasjaskoglund.dk

Kommunikation
Vigtigste element i et samarbejde
Tillid
Essentielt for resulater på sigt
Tryghed
Hos dig er altid i fokus
Faglighed
Opdateret på nyeste viden